Επικοινωνήστε μαζί μας! Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι.
 • +30 2374071880
 • +30 6972604299

Η εταιρία μας

Hellenic Living είναι ένα ανεξάρτητο μεσιτικό γραφείο που ειδικεύεται στην πώληση και την ενοικίαση ακινήτων στη περιοχή της Χαλκιδικής και γενικότερα στην Ελλάδα. 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2000 και όλα αυτά τα χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των ακινήτων, στη διαπραγμάτευση των πωλήσεων, στην εκτίμηση των ακινήτων και έχουμε άριστη γνώση της περιοχής στη Χαλκιδική.

Το γραφείο μας βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, στο γραφικό χωριό της Νέας Σκιώνης, όπου σαν τοπική επιχείρηση έχουμε καθημερινή και άμεση επαφή με την αγορά των ακινήτων στη Χαλκιδική. Διαθέτουμε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο με ακίνητα προς πώληση και προς ενοικίαση σε όλη τη Χαλκιδική και ειδικότερα στη Κασσάνδρα και τη Σιθωνία. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο ακίνητο στη Χαλκιδική είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας με βίλες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες κλπ θα βρείτε κάποιο ακίνητο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες, στις προτιμήσεις και στο πορτοφόλι σας.

Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποιο ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Εκφράζοντας το ενδιαφέρον σας μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή και να σας ενημερώνουμε για νέα ακίνητα στη Χαλκιδική, αλλαγές τιμών, προσφορές κλπ.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την προσωπική επαφή με κάθε έναν από τους πελάτες μας και έχουμε τη χαρά να κανονίσουμε κάποια συνάντηση μαζί σας, όπου θα συζητήσουμε αυτοπροσώπως τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα σας προτείνουμε κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας στη Χαλκιδική!

Λεωνίδας Ευθυμίου

Hellenic Living, Ακίνητα στη Χαλκιδική

Νεα

όλα
Halkidiki Real Estate Website

Συστασεις

όλα
 • JZ - Serbia

  Prošle godine smo kupili mezonetu u blizini Nea Skioni, uz veliku pomoć Leonidas...

  21:16 // 03.06.2018
 • Dragan K. - Serbia

  ’Ове године смо купили апартман у Неа Скиони, уз свесртду помоћ Леонидаса и агенц...

  16:24 // 29.09.2017